Dubac C1 2 kan geen vuist maken tegen Groen Koffiehuis 1

Na het verlies vorige week van team 1 moest nu ook team 2 van Dubac genoegen nemen met verlies tegen Groen Koffiehuis 1.

Stond Michel Schrurs vorige week de ballen prima te raken, daar was deze avond geen sprake van en Jo Roest begon al heel snel in deze malaise  te delen. 31 beurten en TWEEENEENHALF uur duurde de martelgang waarover niet een positief punt te vermelden is.

105 voor Jo 70 voor Michel een gemiddelde van 3,38 goed voor 9 punten.

De partij van Jos Bierens tegen Willy Engelen leek eenzelfde lot beschoren. Een stand van 74 tegen 60 in 11 beurten. Jos kreeg echter vat op het materiaal en scoorde hierna een prachtige serie van 114, wat hem in een redelijke winstpositie bracht. Willy daarentegen dacht hier anders over en counterde in dezelfde beurt  met een serie van 70 direct naar de finish.

Jos 188  Willy 130  een gemiddelde van 15,66 goed voor 11 punten.

Adri Dijkmans begon zijn partij tegen Sander Oostendorp bijzonder sterk, en bleef de gehele partij regelmatig scoren. Dit deed Sander echter ook. Met als resultaat een zeer close finish. In de 18e beurt kreeg Adri de kans om de wedstrijd in zijn voordeel te beslissen. Op een haar na werd gemist waardoor Sander de kans kreeg om zijn nog resterende 9 punten te maken.

Adri 98  Sander 170  een gemiddelde van 5,44 goed voor 12 punten.

Eindstand: Dubac2  32 Groen Koffiehuis 1  42

Volgende week geen programma.

Tijd voor een trainingskamp.