100% score Dubac1 tegen ’t Vrijthof Libre

Dubac 1 heeft voor de tweede maal dit seizoen een 100% score behaald! Was Mierlo de eerste keer het slachtoffer, nu moest ‘t Vrijthof lijdzaam toezien hoe door alle drie de Dubackers een 15 punter werd behaald.

Kees Castelijns mocht tegen Henk v d Leden de avond openen, en beiden begonnen niet erg overtuigend aan deze klus. Na 11 beurten was er een teleurstellende tussenstand van 64 om 33 in het voordeel van Kees. Daarna ging het bij Kees beter lopen en in de 15 beurt maakte hij het met een serie van 86 uit terwijl Henk met 66 car. genoegen moest nemen.

Vervolgens mocht een niet geheel fitte Ep Visser het opnemen tegen invaller Tonny Boetzkes. Deze partij leek wel een kopie van de eerste. Ook nu weer een trage start 29 om 28 car in14 beurten. En ook nu was het de Dubacker die zijn ritme als eerste weer terugvond, en met series van 12-23-5 en 16 had ook Ep maar 4 beurten nodig om zijn resterende 56 car te maken terwijl Tonny op 31 car bleef steken.

Tot slot mochten de twee Pieten met elkaar de strijd aan binden. Weer een partij met twee gezichten. En ook nu moest de Duizelse Piet een moeizame opening ongedaan maken. Piet Machielsen vertrok als een komeet, na 2 beurt stonden er al 77 car op het bord en leek het een regelrechte afstraffing voor Piet v Dooren te worden. Maar Piet Machielsen kon dit niveau niet vasthouden en bij onze Piet ging het steeds beter lopen getuige de 175 car (!) die hij in de volgende  8 beurten bij mocht schrijven, waardoor na 14 pogingen ook hier de finish bereikt was.

205 om 111 car in Duizels voordeel. Eindstand 45 tegen 14!

Volgende week is er geen programma en de week er op mogen we naar de koplopers EMM uit Wintelre.