Dubac 3 heeft de smaak te pakken !

Dubac 3 boekte alweer zijn vijfde overwinning op rij. Dit keer tegen de Toerist uit Hilvarenbeek. Maikel Dijkmans trad aan tegen Pieter Vriens, en ging verder waarmee hij de laatste weken zo succesvol was. Rustig beginnen, en dan in sneltreinvaart naar de meet. Dit keer was dat na 21 beurten goed voor weer 15 punten, en 4 voor Pieter.

Ook de partij tussen Kees Castelijns en Henk Groumans leek een snelle prooi voor Dubac te worden. In no time had Kees er weer honderd op het bord staan, maar Henk liet zich hier niet door uit het veld slaan. Hij bleef gewoon degelijk scoren, en omdat het bij Kees steeds stroever ging was het Henk die na 22 beurten de felicitaties in ontvangst mocht nemen. 15 punten voor Henk en 8 voor Kees. Tussenstand 23 om 19 voor Dubac.

Als laatste was het de beurt aan Adrie Dijkmans en de weer eens van stal gehaalde Jeroen de Vries. Adrie speelde weer zoals we dat van hem kennen(snel en degelijk). En Jeroen had hier duidelijk moeite mee, ook al omdat hij duidelijk wedstrijd ritme mist. Na 6 beurten stond er al 150 tegen 34 op de teller. Maar vanaf toen kreeg Jeroen meer grip op zijn spel, en kwam er meer evenwicht in de partij. Maar het verschil was gemaakt, en na 14 beurten had Adrie zijn 250 car. binnen. 15 punten voor Adrie en toch nog 11 voor Jeroen. De stand kon opgemaakt worden, en Dubac trok met 38 tegen 30 weer aan het langste eind.

Volgende afspraak is 30 nov. , uit naar BV Geldrop Team 2