Dubac 3 en ’t Vrijthof libre delen de punten.

Dubac 3 tegen ’t Vrijthof libre leverde geen winnaar op,maar met deze remise had wel iedereen vrede.Bart Konings moest het opnemen tegen good old Nol van Stalen.Waar Bart vorige week ijzersterk van start ging,verliep de opening nu een stuk stroever.(57 om 30) na 14 pogingen.Maar toen vond Bart het goede gevoel, en met onder meer een serie van 66 trok hij de partij toch nog redelijk makkelijk naar zich toe.(170 om 113)

Daarna mocht Kees Castelijns het opnemen tegen Jan van den Biggelaar. Ook deze partij golfde alle kanten op, met Kees steeds een kleine voorsprong. Maar na het einde van de partij nam Jan toch het heft in handen, het geen hem een mooie overwinning op (leek) te gaan leveren. Maar Jan strande op een puntje van de overwinning(een simpel losbandertje was er teveel aan)En Kees greep die onverwachte mogelijkheid met twee handen aan en maakte zijn 19 ontbrekende punten, waarnaa Jan in de nastoot de kans liet liggen om er toch nog een verdiende remise uit te slepen.Tussenstand 24 tegen 21 in het voordeel van Dubac.

De beslissing moest dus vallen in de slotpartij tussen Adri Dijkmans en Henk van der Leden.Adri begint steeds beter op gang te komen. En zonder echt grote serie’s bouwde Adri een (geruststellende)voorsprong op.Alles leek precies te passen.Maar Helaas ,het laatste punt werd net buiten de bonus beurt binnen gehaald.Maar Henk knokte zich letterlijk in de na beurt met een serie van 37 naar een knappe en verdiende remise.

Eindstand 35 tegen 35 En daar kon iedereen vrede mee hebben.

Volgende week Maandag gaat het verder tegen D’n Babbel 2