Dubac 2 kan het goede spoor niet vinden

Tegen de regerend kampioen C1 klasse van het district  “De Toerist” uit Hilvarenbeek heeft Dubac 2 geen vuist kunnen maken. Evenals het kaderteam kunnen Jo,Jos en Adri hun normale peil (nog) niet laten zien. Na de zege van vorige week kreeg Jo tegen Pieter Vriens geen poot aan de grond. In 22 beurten 53 caramboles scoren met een hoogste serie van 16 (resteren 37 punten in 21 beurten!!!) mag en zal hopelijk geen voorbode zijn voor de rest van het seizoen. Pieter daarentegen scoorde er op zijn manier lustig op los en wist als gezegd in 22 beurten de partij naar zich toe te trekken. Jo 53. Pieter 91. Een gemiddelde van 2,4 Goed voor 4 punten.

Tegen Henk Graumans verging het Jos Bierens al niet veel beter. Ook hij kreeg geen grip op het degelijke spel van Henk. Een stand van 84 tegen 82 in beurt 18 zegt hierover alles. Gelukkig kon Jos nog een serie van 40 laten zien om zijn gemiddelde niet helemaal te vernielen, maar de overwinning kwam voor Henk nooit in gevaar. Jos 157. Henk 105. Een gemiddelde van 6,82. Goed voor 6 punten.

Met nog slechts 10 punten op zak moest/mocht Adri aantreden tegen de immer gevaarlijke Henry v. Roy. Adri overblufte Henry de eerste 4 beurten met een score van 70 tegen 10 punten. Deze tegenslag kwam hij niet meer te boven, en Adri leek met degelijk kaderspel op weg naar een bonusoverwinning. Een paar onnodige slordigheden kostten hem echter hierop het zicht, maar een degelijke 12punter werden wel zijn deel. Adri 255. Henry 100 Een gemiddelde van 9,8 . Goed voor 12 punten.

Einduitslag.

Dubac2  22  De Toerist  32

Volgende week spelen wij uit, in en tegen Mierlo