Dubac 1 wint inhaalwedstrijd.

De inhaalwedstrijd tegen het Vrijthof werd overtuigend gewonnen met 6 1.
Theo speelde de partij tegen Bert op zijn bekende degelijke manier uit. Hij had het wel erg lastig want Bert startte na wat missers toch met een mooie serie van 25  in beurt 4 en vanaf dat moment keek Theo tegen een achterstand aan. Zoals wel vaker het geval is bleef Theo loeren op kansen en omdat Bert niet echt doorpakte kon Theo de partij keren. Uiteindelijk won hij met 80 tegen 87 in 26 beurten en dat is oke.
Bart speelde tegen Jan en sinds lange tijd zat er weer een serie in, 47 is voor nu wel goed genoeg. Beide spelers grossierden in fouten en Bart maakte er uiteindelijke de minste en won de partij, 140 tegen 100. Het gemiddelde is er nog niet maar wie weet komt dat nog eens terug.
De laatste partij was die van Henk tegen Piet en deze spelers zijn altijd erg aan elkaar gewaagd. Zo ook nu weer. Henk startte voortvarend en scoorde er lustig op los. Piet kon niet erg goed in zijn ritme komen maar na een prachtige serie van 50, keurig op de lijn, keerde het vertrouwen toch enigszins terug. Er waren nog wat simpele missers maar hij bleef gedurende de hele partij boven zijn gemiddelde spelen en dat was toch al lang geleden. Henk bereikte als eerste de finish maar Piet maakte in zijn na beurt de laatste 18 caramboles ook. Eindstand 170 tegen 220 en de punten werden gedeeld.