Dubac 1 verplettert d’n Babbel 3.

Dubac 1 is nog wat wedstrijden achter en moet dus in de achtervolging. Vanavond op bezoek bij d’n Babbel. Het café al ingericht voor de carnaval maar de tafels waren weer top in orde, zoals gebruikelijk.
Theo begon zijn partij tegen Ad Rommers en deze partij ging aanvankelijk gelijk op. Na 8 beurten hadden beide spelers 23 caramboles gemaakt. Ad kreeg toen een mindere periode, 4 beurten waarin hij niets scoorde en Theo kwam met series van 12 en 14 op 50. Deze kloof zou Ad niet meer dichten en hoewel hij nog reageerde met een serie van 12, 8 en wat kleinere reeksen was het Theo, die de partij regelmatig uit speelde. 80 tegen 53 voor Theo in 24 beurten. Net een beurt te weinig voor zijn bonus.
Bart moest tegen Kees Wijnen, dat was een herhaling van vorige week toen Bart inviel bij het twidde. Deze avond ging het wat beter dan vorige week. Na 3 beurten was de stand nog nagenoeg gelijk maar Bart kwam wat beter in zijn spel en na een serie van 50 in beurt 6 was het 88 tegen 21.  Kees kwam niet in zijn spel en Bart verzuimde eigenlijk om de partij kort uit te maken want de kansen waren er wel degelijk. Kleine slordigheden zorgden ervoor dat hij toch nog 16 beurten nodig had om de partij uit te maken. Kees kon zijn goede prestatie van vorige week niet herhalen zodat van een echte wedstrijd eigenlijk geen sprake was. Bart 170 tegen Kees 60 in 16 beurten.
De laatste partij was die van Ad van Mol tegen Piet van Dooren. Piet was in bijzonder goede doen en startte met een serie van 39. Met reeksen van 13, 21, 63!, 13 en een slotserie van 21 maakte hij zijn 170 caramboles in 9 beurten vol. Een uitstekend gemiddelde van ruim 18. Ad kon daar nauwelijks iets tegenover stellen en bleef steken op 55.
Eindstand 34 14. Een klein beetje druk op de koploper Dubac 3 is het resultaat. We kunnen dus vrolijk gaan carnavallen.