Dubac 1 verliest weer.

Het is Dubac 1 niet gelukt om van den Babbel te winnen.
Al vanaf het begin van de competitie is het wat wisselvallig, zo ook dinsdagavond.
Theo begon sterk aan zijn partij tegen Harrie Klessens en hij had in een paar beurten de helft van zijn partij er al op zitten. Harrie had weinig kans in deze fase. Na verloop van tijd werd het spel erg groot en werd er weinig meer gescoord. Gelukkig wist Theo op tijd weer wat beter te spelen zodat hij de partij kon winnen en ook nog zijn bonuspunten kon halen. De start was dus goed.
Vervolgens was Piet aan de beurt tegen Hein. Het zat er niet helemaal in deze avond. Piet kwam erg vaak in de problemen door dat de ballen wel erg veel net achter elkaar vielen, normaal lost Piet dit wel op maar deze keer niet. Het vertrouwen werd minder en de series bleven uit. Hein speelde ook niet echt super, haalde net op tijd de finish, maar zonder bonuspunten.
De laatste partij was tussen Bart en Chris. Bij Bart loop het nog lang niet zoals het moet, toch vertrok hij goed uit de startblokken maar het werd na 6 beurten al snel minder, Chris maakte er aanvankelijk nog minder van. Een tussenstand van 85 voor Bart en 58 voor Chris in 14 beurten was niet best. Maar Chris is sterk in de serie aan de band, hij verzamelde de ballen enigszins gelukkig maar speelde de partij vervolgens perfect uit. Slotserie van 102 mocht er zijn en hij won dan ook verdiend. Eindstand Dubac 29 den Babbel 34.
Volgende week uit naar den Babbel.
Bart.