Dubac 1 sluit seizoen af in stijl

Ook tegen De Koikarpers 1 heeft Dubac 1 flink huisgehouden. Ondanks dat er voor beide teams niets meer op het spel stond waren de Dubackers zeer gretig.

Te beginnen met Kees Castelijns die tegen Hubert Boermans na een wijfelende opening vanaf beurt drie het gaspedaal vol indrukte en na tien beurten had hij zijn 170 car op het bord staan terwijl Hubert in de nabeurt nog net een tweede puntje kon bijschrijven. 170 tegen 29 goed voor 15 wedstrijdpunten.

Vervolgens was het de beurt aan Bas Vugts die ook tegen Hubert moest aantreden omdat Luc Mandiau verhinderd was. Maar Hubert had de pech dat het weer hetzelfde ging als in de eerste wedstrijd. Ook Bas had er zin in, regelmatig scorend met een slotserie van 101 was ook hij in tien beurten klaar. En het enige wat Hubert er tegenover kon zetten was dat hij zijn aantal van de eerste partij wel wist te verdubbelen, maar dat zijn er altijd nog maar 58 waardoor ook deze partij snel vergeten mag worden.

Tot slot mocht ook Ep Visser zijn bijdragen leveren. Ep die eerst even in Hoogeloon tegen De ster het goede voorbeeld bij Dubac 2 had gegeven(in 17 beurten 85 car)als invaller voor de vakantie houdende Jo Roest moest nu aan treden tegen oud clubgenoot Wim Kolen. Ep begon wederom sterk 30 punten in drie beurten, maar toen begon het vele reizen toch zijn tol te vragen en ondanks dat hij wel regelmatig bleef scoren had hij nu twee beurtjes teveel nodig voor zijn bonuspunten. Maar 85 car in twintig beurten was wel goed voor 12 punten. Wim die zijn afscheidswedstrijd speelde(hij gaat er na een lange carrière mee stoppen)kon alleen maar lijdzaam toe kijken en eindigde op 47 car, ook geen resultaat waar ze in Belgie van wakker zullen liggen.

Eindstand Dubac 42 punten De Koikarpers 11 punten .

De competitie zit erop. Maar de keu mag nog niet opgeborgen worden want vanaf komende week gaan we weer strijden om de Dré Huijbers bokaal !

Voor allen die wel klaar zijn met de competitie. Een fijne vakantie en wie weet tot volgend seizoen.

Groetjes Kees Castelijns