Dubac 1 in de lift

Dubac 1 behaalde dinsdag een ruime overwinning op het Veldhovense Rond 50 een steeg hierdoor naar een keurige 3e plaats op de ranglijst, die overigens verrassend word aangevoerd door nieuwkomer Bellevue.

Theo Verwimp en Ad Rommers die allebei 80 car.moeten maken opende de match. Een partij die maar niet op gang kwam , Theo die vorige week nog een puike partij had gespeeld klaagde over de warmte, en Ad wilde het allemaal iets te mooi doen. Theo die op de tafel iets degelijker was ging in de 36e beurt uit en won de partij.

Ep Visser die PK verplichtingen had werd vervangen door Hans Wintermans en die nam het op tegen Peter Welten ( 130 ).  Na 10 beurten keek Hans al tegen een ruime achterstand aan  ( 28-58 ) en kreeg geen grip op het ruime aanvangsspel . Peter maakt dan enkele dure missers en Hans kon door enkele series terugkomen en wist toch nog de partij ruim te winnen ; 110-88.

Tot slot komen Piet van Dooren en Bart Konings aan de tafel.

Had Piet vorige week in Budel op een moeilijke tafel nog een off day,   in de Smis waar het materiaal Top is,  en goed verzorgd word ( bedankt Wim ) , leverde Piet een puike partij af!   Met een openingsserie van 79 stond de turbo er gelijk op, met verzorgd kaderspel op de lijn of  op de kruising was  het echt genieten. Na 8 beurten was hij al aan de finish met een mooi 27,5 moyenne. Bart had met 64 car. ook nog zijn bonus en dit bracht de eindstand op 39-19 voor Dubac 1.

Ook Dubac 2 en Dubac 3 moesten thuis spelen en zodoende werd er nog lang   “na- gedubakkest “.

Volgende week speelt Dubac 1 uit bij het Vessemse Poedelvrees.