Dubac 1 komt tekort tegen Den Babbel in dagcompetitie!

Dubac 1 is er niet in geslaagd om Den Babbel 1 er onder te houden. En daar zag het in het begin niet naar  uit. Jos van Tilborg kreeg te maken met Ad van Mol. En dat is met het te maken caramboles (65 tegen 57 band) in het voordeel van Jos. Jos speelde ook weer een prima partij, met series van 13 /8 en een paar van 7 wist hij Ad makkelijk er onder te houden. En na 17 beurten was de strijd beslist in het voordeel van Jos.

Voor de tweede partij mochten Jac van den Heuvel  en Jac van Hoof aantreden. En ook hier leek het dat de Dubac Jac aan het langste eind zou trekken. Tussen stand 74 tegen 31 voor Jac v d Heuvel. Maar bij het wisselen van teller sloeg ook de partij helemaal om! Onze Jac produceerde in de resterende 5 beurten nog maar 6 caramboles, terwijl Jac van Hoof zijn resterende 34 caramboles bijeen speelde. Een gemiddelde van 6,15 was toch een prima resultaat voor Jac v d Heuvel.

Als laatste mocht Kees Castelijns proberen om Wil Corstiaans een beetje partij te bieden. En ondanks dat Wil er geen gras over liet groeien 94 car, in 7 beurten was de tegenstand van Kees 47 ook zeker niet verkeert. Maar het was Wil die niet meer losliet, en in 11 beurten zijn 110 cr, bijeen had! En Kees mocht met 49 ook zeker tevreden zijn. Eindstand 26 tegen 28 voor Den Babbel.