Dre Huijberstoernooi ; de 5e avond.

Op de voorlaatste avond van dit gezellige toernooi kwam de kortste partij op naam van Kees Castelijns die Bert Vermeulen in 9 beurten aan zijn zegekar kon binden. Na de hoogste serie van Cees van 41 liet Bert er een volgen van 43, maar het bleek onvoldoende voor de winst. Ook Piet van Dooren moest aan de scoringsdrang van Kees geloven. Piet kreeg de ballen niet “aan een touwtje” en moest toezien hoe Kees in 13 beurten met de winst aan de haal ging.

Op de andere tafel wist Henk Grotenhuis weer een prachtig gemiddelde van 1,95  te scoren tegen Ep Visser maar de Bergeijkenaar ging in 20 beurten met de winst lopen. In zijn tweede partij van deze avond leek Henk zijn kruit verschoten te hebben, want tegen Wim van Pelt ging alles mis wat maar mis kon gaan. Wim daarentegen wist met regelmatige serietjes de eindstreep in 23 beurten als eerste te bereiken. In de slotpartij moest Wen Volf het opnemen tegen Jo Jansen. Titelkandidaat Wen speelde niet zijn gelukkigste avond (zenuwen???) en moest na 25 beurten constateren dat hij zijn titel niet zou prolongeren.

WOENSDAG 22 mei a.s. is de laatste speelavond. Aanvang 19.00 uur

Lydia Huijbers zal op deze avond de DRE HUIJBERS bokaal uitreiken. Hierna is er nog een gezellig samenzijn in de SMIS om nog wat na te kaarten over van alles en nog wat.