C1: Dubac 3 pakt gewestelijke titel en mag naar NK.

kampioen gf 2011

V.l.n.r. Jo Roest, Truus Davelaar (arbiter), Ep Visser, Kees Castelijns en Jo Janssen (schrijver). Op de foto ontbreekt Dre Huijbers.

Dubac 3 heeft in Oost-Maarland (Eijsden) de gewestelijke titel in de C1-klasse gegrepen. In cafe de Sjmied wist het Duizelse team zowel tegen BC Maarland als tegen bv Onder Ons en BC Halfweg de onderlinge strijd met 4-2 te winnen. Met 6 matchpunten eindigde Dubac afgelopen zondag (na ruim 11 uur biljarten) dan ook op de hoogste trede. BC Maarland greep de tweede plaats, Onder Ons werd derde en BC Halfweg eindigde als vierde.

Omdat Adri Dijkmans (57/2 spelers waren niet speelgerechtigd) en Jos Bierens (vakantie) niet mee konden spelen, bestond het Duizelse team uit Dre Huijbers, Jo Roest, Kees Castelijns en Ep Visser.

Door deze prestatie mag Dubac met nog 7 andere teams op zaterdag 25 juni a.s. gaan strijden om de Nederlandse titel in de C1-klasse. Plaats van handeling is sportcomplex Merwestein aan het Merweplein 1 in Nieuwegein, waar die dag tijdens de Landsfinales vanaf 11.00 uur op 29 tafels wordt gestreden in de B1-klasse, de B2-klasse, de C1-klasse en de 2e en 3e divisie driebanden Groot.