Bouwcenter van Hoppe sluit 2018 af met spannende maar moeizame overwinning op D’n Babbel.

Onder het toeziend oog van vele kader liefhebbers heeft Bouwcenter van Hoppe 2018 met een overwinning afgesloten.De wedstrijd tegen D’n Babbel verdiende eigenlijk geen winnaar omdat  beiden twee uitblinkers hadden,maar ook twee spelers die op zijn zachts gezegd een mindere dag hadden.Kees Castelijns mocht aantreden tegen Albert Sol,en Jos Bierens moest het opnemen tegen Jac van Hoof.Zowel Kees als Albert kregen het niet voor elkaar om een paar beurten achter een het gevraagde niveau te halen.En zo kabbelde de partij in 25 beurten naar het einde waarbij Albert de mazzel had dat hij net een carambole eerder aantikte dan Kees.Op de andere tafel werd wel een mooie partij afgeleverd. Jac van Hoof die nog steeds opzoek was naar zijn eerste overwinning ,had deze partij uitgekozen omdat ook maar eens in de praktijk te brengen.In acht beurten ,met series van 13-25-18 en 41 had Jac zijn 110 punten gemaakt. En Jos ?Ook die kon op een goede partij terug kijken ,want met onder meer ook een serie van 41 kwam hij ook op een gemiddelde van 10,75 uit.Tussenstand 0 tegen 4 voor de mannen van D’n Babbel.

Na een kleine pauze werd er verder gegaan met de partijen Piet van Dooren tegen Ad van Mol, en Adri Dijkmans (die de geblesseerde Wil Corstiaans verving) tegen Tony van de  Meerakker. Bij Piet en Ad wilde het deze avond duidelijk ook niet lukken.Voor beiden was het een moeizaam gebeuren, en het was maar goed dat Piet op het laatst nog twee series van 33 en 38 produceerde waardoor hij de partij wel winnend afsloot.Dus de partij tussen Adri en Tony moest het uit gaan maken of D’n Babbel er een grote overwinning uit zou slepen.of dat Bouwcenter van Hoppe de stand nog gelijk zou trekken.Adri begon zeer sterk met 59 car, maar werd gelijk gecounterd door Tonny met een geweldige serie van 100.Heel mooi was in deze partij te zien dat kader op veel verschillende manieren gespeeld kan worden.Adri op de voor hem zo bekende losse manier en Tony met zeer verfijnd spel op het lijntje.Maar het was toch weer adri die aan het langste eind trok,want na 8 beurten had hij zijn 170 caramboles gemaakt. En omdat Tony 22 car, tekort kwam  ging het extra punt ook nog naar Bouwcenter Van Hoppe.Eindstand 5 tegen 4 .

Hiermee zijn we op de helft van het seizoen aan gekomen en worden de gemiddelden eerst herzien.Op 10 Januari wordt de competitie weer hervat thuis tegen B C ’t Heukske/Eurobiljarts.

Namens Dubac en alle spelers van Bouwcenter van Hoppe wensen wij iedereen Hele fijne feestdagen,en een Gezond en sportief 2019.