Het wordt eentonig met het kaderteam!

Het Kaderteam is er weer niet in geslaagd om zijn eerste wedstrijd winnend af te sluiten.

Was het de eerdere keren vaak een gevolg van kwaliteit, nu (tegen de Mert Eurobiljarts) viel er niemand wat te verwijten. De Avond begon in omgekeerde volgorde, met op tafel een Piet van Dooren tegen Frank Diederen. En op tafel twee Adri Dijkmans tegen Andy Verjans.Piet had drie beurten het idee dat er wel wat te halen viel(drie nullen voor Frank) Maar toen ging Frank los, en acht beurten later konden de keu’s weer in de tas. Gelukkig had Piet ook niet stil gezeten,en hield hij een mooie 13,36 gem, over. Adri had zijn eerst inval beurt ook anders voorgesteld.Tegenstander Andy Verjans heeft Heel veel biljartkwaliteiten, Maar een erg irritante manier van biljarten.(hééél traag) Maar met series van 62 en 43 was Andy in 9 beurten klaar, en Adri moest ook hier genoegen nemen met een zeer acceptabel gem, van 14,67.(twee nul tussen stand)

Vervolgens was het de beurt aan Johan Martens tegen Rob Clumpkens en Kees Castelijns tegen Ricardo Engelen

Johan had zijn koffers al klaar staan voor een welverdiende vakantie (vierde of vijfde dit jaar) en dat was te zien ook!In zes beurten stormde hij naar de meet, en het was maar goed dat Rob nog een na beurt kreeg anders was hij precies met een carambole geeindigd. Nu maakte een slotserie van 47  het allemaal nog wat dragelijker.

Bij een overwinning op de andere tafel zou er in ieder geval een vierde remise uit gesleept worden.Maar de opening beloofde niet veel goeds Na zeven beurten stond er 12 tegen 69 op de teller in het voordeel van Ricardo. Maar toen kantelde de partij en met hier en daar goed opgebouwde serietjes Tikte Kees toch na 17 beurten als eerste aan. Maar zoals het meestal gaat in de sport,als je onderaan mee draait heb je ook vaak niet veel meeval.Ricardo maakte in de na beurt zijn ontbrekende 16 punten waardoor er een remise uit rolde en nul wedstrijd punten voor Bouwcentrum van Hoppe

Volgende afspraak Donderdag 27 Oct, bij De Smis tegen ABC’t Topke  Gratis toegang!