We zijn weer begonnen !

We mogen weer het biljart op en dat deden we dus ook. Bij d’n Babbel hebben ze drie teams en daarvan hebben we er maar een uitgezocht om tegen te spelen. We moesten spelen tegen Hein, Ad van Mol en Ad Rommers. Dat ging best redelijk.
Ad Rommers begon prima tegen Theo, goed verzamelwerk en al snel een serie van 20 en Theo kwam ver achter. Maar Theo kwam ook goed terug met een serie van 13 en meteen daarna 20. Het werd een goede partij van Theo en Ad werd door degelijk spel toch verslagen. Het werd 80 58 in 21 beurten.
Vervolgens Bart tegen Ad van Mol. De wedstrijd van de gemiste kansen. Het was een redelijke seizoenstart van Bart. Beide spelers hadden wat moeite met controle, verschillende keren te zacht gespeeld waardoor de ballen op mm bleven hangen, dat was jammer want er had meer ingezeten. Ad kwam als eerst op voorsprong door een serie van 42 maar Bart bleef goed bij oa door een serie van 36. Uiteindelijk kwam Bart op een grote voorsprong maar door weer te zacht te spelen en een vastligger moest hij uiteindelijk nog 3 keer terugkomen voor de laatste  punten. Het werd 140 112 in 14 beurten.
Hein tegen Piet werd een mooie partij. In het begin ging het mooi tegen elkaar op maar Hein maakte een mooie serie van 68 en toen was het gat geslagen 120 tegen 59 en werd het voor Piet wel erg moeilijk, hij moet er 220 en dat is dan nog ver. Hein viel een klein beetje stil met een onnodige restez dedans maar speelde een prima partij 180 in 13 beurten en dat is knap gezien zijn geringe voorbereiding in dit seizoen. ( een partij kader en een partij driebanden) Piet speelde nog een paar goede beurten voor de punten van het team en kwam uit op 142. Dubac 1 Babbel 1 werd 5 tegen 2. Is nog wennen die nieuwe telling.
Bart.