Valse start voor Dubac 3

Dubac 3 is tegen het Vessemse Poedelvrees gestart met veel Poedels ! De avond begon feitelijk nog behoorlijk hoopvol.Bart Konings onze vervanger van de ondertussen Internationaal geworden vrachtwagenchauffeur Maikel Dijkmans starte tegen Ad van Riet. Na een wat moeizame start speelde Bart een prima partij.Ad die ook goed partij gaf,strande op 92 car,waarna Bart met een serie van 45 na 22 beurten de eerste overwinning voor Dubac binnen haalde.

Vervolgens moest Kees Castelijns aan treden tegen Jos van Riet.Nu zal het bij de meeste wel bekent zijn dat dit niet zijn favoriete tegenstander is (en dat is na deze partij er niet beter op geworden) Het interesseert Jos helemaal niets of hij er nu 10 of 40 beurten over doet,dus met de 33 van gisteren zal hij zeker wel tevreden zijn.En Kees ? Die liet zich deze keer helemaal aftroeven door het negatieve spel van Jos,waardoor hij niet verder kwam dan een schamele 4,97 gemiddelde.

Tot slot was alle hoop gevestigd op kopman Adri Dijkmans.Deze moest het opnemen tegen Henk Luitelaar.En ook dit werd een kopij van de vorige partij. Adri kreeg geen vat op het opportunistische spel van Henk,en dan is 250 kader een onmogelijke opgave.En dat bleek ook,want na 22 beurten was ook deze partij voor Poedelvrees.

Eindstand 27 tegen 33 in het voordeel van Poedelvrees. Volgende week woensdag nieuwe kansen tegen De Toerist uit Hilvarenbeek.