Valse start Kaderteam BC Hoppe

In de openingswedstrijd van seizoen 2015-2016 is ons kaderteam tegen een gevoelige nederlaag gelopen. Tegen team “De Oase”uit Sittard moest een pak slaag van 8 tegen nul worden geincasseerd.

Ad van Mol en Kees Castelijns, die aan moesten treden tegen resp. Han Kersten en Martin Wildau, hadden zich een betere start voorgesteld  maar kregen geen voet aan de grond en mochten dan ook vrij snel, na 6 en 13 beurten  hun keuen weer opbergen met nul punten erbij.

Johan Martens en Piet van Dooren zouden de zaak dus recht moeten trekken maar ook hiervan was geen sprake. Johan kwam tegen John Titselaar nog het kortst in de buurt. 37 punten tekort in 9 beurten leverde nog wel een aardig gemiddelde op, maar geen punten. Piet kreeg tegen Theo van de Ven maar 6 beurten om zijn kwaliteiten te tonen, maar die stokten bij 95 caramboles en dus ook geen punten.

In de komende wedstrijd op donderdag 24 september thuis tegen BC Maarland 2  zal uit een ander vaatje moeten worden getapt om niet al vroeg in het seizoen de rol te moeten lossen.