Kader: Van Hoppe in play offs uitgeschakeld.

Na het verlies van BC Tegelen in de laatste wedstrijd van het seizoen tegen kampioen BC Maarland, had BouwCenter van Hoppe aan een gelijkspel tegen ’t Zwaantje in Rijkevoort voldoende om de vierde plaats en dus een plaats in de play offs te bemachtigen. Dat gelijkspel kwam er want op de laagste borden zorgde Johan Martens en Bert Vermeulen al voor het benodigde matchpunt. Adri Dijkmans en Piet van Dooren kwamen niet meer tot winst, maar dat was maar van statistische waarde.

Door dit resultaat kwamen de kadristen in de play offs BC Halfweg tegen. Laatstgenoemde vereniging kreeg vanwege haar derde plaats het thuisvoordeel toegewezen, waardoor BouwCenter van Hoppe naar Venray diende te verkassen.

In Noord-Limburg lukte het de Duizelse kadristen niet om een plaats in de halve finale te bemachtigen. Alleen Adri Dijkmans (in 17 beurten gelijk tegen Erik Dericks) en Frank Hommering (na 20 beurten gelijk tegen Herman Robins) konden voor een puntje zorgen. Bert Vermeulen (120-111 in 16 brt) en Piet van Dooren (200-107 in 12 brt.) wisten tegen respectievelijk Theo Voesten en Piet Volleberg niet tot winst te komen waardoor BC Halfweg verder gaat naar de halve finales.

Kijk hier voor de eindmoyennes van BouwCenter van Hoppe waarin ook de resultaten van de play-off wedstrijd is meegenomen.