Kaderteam Bouwcenter van Hoppe vindt weg naar boven!

De partijen tussen de teams van Bouwcenter van Hoppe en Moira Lith kenmerkten zich door uitslagen met grote verschillen. Het resultaat hiervan was, dat om vijf over tien de laatste carambole werd gemaakt en er een 6 – 2 eindstand op het scorebord stond voor de kadristen van Bouwcenter van Hoppe.
Kees Castelijns had geen kind aan zijn tegenstander getuige de 110 – 34 overwinning, in de 5e beurt maakte Kees een serie van 31 caramboles. Leo Kanters had ook geen moeilijke avond en boekte een regelmatige overwinning 140 – 59 in 14 beurten. De hoogste serie van Leo bedroeg 30 caramboles.
In de partij tussen Johan Martens en Jeroen van Lith waren de rollen duidelijk omgedraaid. Hier ging de speler van Moira er met de winst vandoor. Mede dankzij een serie, in de derde beurt, van 72 caramboles werd het verschil gemaakt. Eindstand 51 – 110 in 7 beurten.
Over de eerste 12 beurten van Piet van Dooren kunnen we kort zijn……………maar na een bezoek aan het toilet toverde Piet een mooie slotserie van 113 caramboles uit zijn keu.
Piet won uiteindelijk in 12 beurten met een gemiddelde van 15,00 van Tony van Loosbroek die op 116 caramboles bleef steken.
Uitslag Bouwcenter van Hoppe – Moira Lith  6 – 2
Programma: 13 december De Hazelaar 2 – Bouwcenter van Hoppe