Regelmatige overwinning van Dubac 1 tegen Geldrop 1.

Zoals gewoonlijk begon Theo als eerste aan de wedstrijd. Hij miste de eerste 2 beurten, maar kwam toch in 6 beurten aan 20 caramboles en dat is netjes. Jan had er toen 16 dus het ging gelijk tegen elkaar op. Maar vanaf beurt 7 t/m 13 wist Theo maar 5 caramboles te maken en dat was wel het grote verschil in deze partij. Jan scoorde er degelijk op los en kwam na 13 beurten op 38. Via een tussenstand van 41 45 en de daarop volgende serie van 15 en 12 werd Theo op grotere achterstand gezet; 72 tegen 47 in 19 beurten. Jan moest nog 5 keer terugkomen voor de laatste punten maar won uiteindelijk verdiend. Theo liep nog wel in maar kon Jan toch niet meer achterhalen. Eindstand Theo 66 Jan 80 in 24 beurten. Voor Theo een teleurstellend resultaat en voor Jan een mooie overwinning.
Jacques is gelukkig weer terug en speelde een prima partij tegen Berco. Het verschil werd al in het begin duidelijk gemaakt, 30 in 4 beurten tegen Berco 12. Jacques had goed grip op het materiaal en speelde tot aan beurt 12 een heel goede partij. 86 in 12 beurten is ruim boven zijn gemiddelde. In de laatste fase van de partij werd het allemaal wat minder en duurde het toch nog tot beurt 21 voordat hij zijn 110 caramboles had gemaakt. Berco kwam niet verder dan 70, hij had ook wel de pech dat een behoorlijk aantal ballen toch maar op een haar na achterom gingen en dat was jammer voor hem.
Het slotstuk van de avond was voor Piet en Harrie. Allebei kader, 180 tegen 150. Kon dus een mooie partij worden. Dat viel dus vies tegen. Piet en Harrie sukkelden tot beurt 9 gezapig naar 54 en 53 caramboles. Harrie had totaal geen grip op de tafel en kon zijn spel eigenlijk niet aangepast krijgen. Piet had een flauwe opleving in beurt 11 met een serie van 26 en dat bracht hem op 80. De stand bij beurt 14 was 100 tegen 88 dus Harrie liep de achterstand redelijk in. Het hielp Harrie in deze partij ook niet dat hij 5 keer kwam vast te liggen en een keer werd afgeteld. Uiteindelijk vond Piet het wel genoeg en maakte hij met een goede slotserie van 47 een einde aan het drama. Harrie kwam in een slotserie nog tot 124 en dat was het dan. Aan de bar hebben we nog wat gezellig gesproken en toen was het voorbij. Eindstand 31 tegen 25.