PK: Johan Martens naar nationale finale bandstoten.

Vanwege een technisch probleem konden we het nog niet eerder melden, maar beter laat dan nooit.

Johan Martens heeft de regiofinale tweede klas bandstoten als winnaar afgesloten. De speler van de Brug uit Heeze, en tevens lid van kaderteam BouwCenter van Hoppe, was in café de Sjmiëd in Eijsden, veruit de sterkste in het weekend van 17 t/m 19 april j.l.

Martens bleef net als enkele weken eerder in de districtsfinale het gehele weekend ongeslagen. Hij pakte dus 14 punten en eindigde zijn toernooi met een moyenne van 3,47. Als tweede eindigde de andere Kempische vertegenwoordiger, Sander Oostendorp van ’t Groen Koffiehuis uit Geldrop. De achterstand van maar liefst zes punten op de kampioen bevestigen de suprematie van Johan Martens in dit succesvolle weekend in Zuid-Limburg.

Martens, die in de districtswedstrijden al wist te promoveren naar de eerste klasse, gaat nu in Almere-Haven een gooi doen naar de nationale titel. Biljartvereniging Phoenix staat van 15 t/m 17 mei garant voor de organisatie van deze nationale finale, die op vrijdag 15 mei om 12.00 uur van start gaat.

Kijk hieronder (pdf-bestand) voor de tegenstanders van Martens, en de overige gegevens van de nationale finale tweede klas bandstoten.

 http://www.knbb.nl/PERSOONLIJKE_KAMPIOENSCHAPPEN/PK%20publicaties/Seizoen%202008-2009/Uitnodigingen/Bandstoten/NK%20bandstoten%20klein%20tweede%20klasse.pdf