Ook tegen Mierlo trekt Dubac 3 aan het langste eind.

Dubac 3 heeft ook de lastige ontmoeting met Mierlo winnend afgesloten. Maikel Dijkmans mocht deze keer de strijd aan binden met Pedri Leenen.Na een gelijk opgaande opening , werd de kloof in het midden van de partij steeds groter in het voordeel van Petri. Na 20 beurten stond Maikel op 63 car, terwijl Petri mocht aanleggen voor zijn laatste 2 punten. Maar ook deze keer kreeg Maikel nog een onverwachte kans, welke hij ook nu weer met beide handen aangreep. Hij scoorde met 25 car, net twee te weinig voor de winst,waarna Petri zijn laatste twee punten wel binnen haalde. Maar toch goed voor 12 wedstrijd punten.

Vervolgens mocht Kees Castelijns weer aantreden tegen Jos Verberne.Vorige week had hij tegen Jos als invaller voor team 1 nog zijn meerdere in Jos moeten erkennen. Na een sterke opening van Kees kabbelde de partij zonder groots spel naar het einde. Deze keer leek Kees de winst naar zich toe te trekken, maar Jos wilde hier niet aan mee werken en sleepte er in de na beurt nog een verdiende remise uit.Tussenstand 23 tegen 26 in het voordeel van de bezoekers.

De slotpartij tussen Adrie Dijkmans en Henk Rosmulder zou dus de beslissing moeten gaan brengen.Adrie liet er geen twijfel over bestaan wat zijn bedoeling was. Vanaf beurt een zette hij de partij naar zijn hand,en op de van hem bekende wijze werd de klus in 13 beurten geklaard.En omdat Henk onder dit geweld niet verder dan 73 car, kwam werd uiteindelijk de totale overwinning ook binnen gehaald. Eindstand 38 tegen 30 voor Dubac 3.

Volgende week Woensdag moet er afgereisd worden naar Hilvarenbeek voor de laatste wedstrijd van dit seizoen.