Ook Mierlo is Dubac 1 de baas.

Na een flitsende start van de kompetitie zit Dubac1 momenteel in een mindere fase .

Was het vorige week De Toerist die een maatje te groot bleek, ook Mierlo trok deze keer aan het langste einde.(zij het met minimaal verschil)De avond begon met Ep Visser tegen Jan Noten. Ep die het afgelopen weekeinde een sterk driebanden toernooi had afgewerkt kwam er tegen Jan niet aan te pas.Ep had niet de juiste focus, en was teveel met verkeerde dingen bezig. En omdat Jan een van zijn betere partijen afleverde was het grote car, verschil in no time weg gewerkt. Met o.a. een serie van 109 speelde Jan zijn 190 car, in 13 beurten bijeen. Ep strande op 38 car, Eindstand 4 tegen 15 voor Jan.

Vervolgens mocht onze penningmeester Jo Janssen zijn opwachting maken omdat Piet v Dooren door griep geveld was.Jo speelde zeker geen slechte partij, maar liet zich verlijden door het snelle spel van zijn tegenstander Jos Verberne en dat speelt Jos gewoon beter. Jos had na 21 beurten zijn 230 car, bijeen gespeeld, en omdat Jo op 89 car, strande bleef hij op 4,23 steken terwijl hij 4,25 moet spelen voor zijn bonus punten. 9 tegen 12 voor Jos.

De volgende partij ging tussen Kees Castelijns en Henk Rosmulder. Met een tussenstand van 13 tegen 27 in het voordeel van Mierlo wist Kees Castelijns wat er verwacht werd.Maar omdat zijn tegenstander Henk Rosmulder kader diende te spelen was een winstpartij voor Kees wel zeer voor de hand liggend. Maar dat het verschil zo groot zou zijn waardoor de einduitslag toch nog spannend werd dat was niet verwacht. Kees speelde zonder echt grote series zijn 205 car, in 13 beurten bijeen. En omdat Henk niet verder kwam dan 43 puntjes, kwam er een 15 tegen 2 uit de koker. Waardoor de eindstand op 28 tegen 29 uit kwam in het voordeel van Mierlo.

Volgende week gaan we op bezoek bij de trotse koploper D’n Babbel 2 uit Wintelre.