Ook Dubac1 kan koploper niet stoppen

Het is Dubac1 niet gelukt om een goed resultaat te behalen tegen koploper De Toerist uit Hilvarenbeek.

Ep Visser moest aantreden tegen Pieter Vriens en ondanks dat Ep weer niet zijn beste spel speelde had hij de eerste 15 beurten niets te vrezen van Pieter (44 om 31) in het voordeel van Ep. Maar het wisselen van teller werkte wel heel inspirerend bij Pieter, in 5 beurten produceerde hij 50 car waardoor hij ook nog net zijn bonus behaalde en Ep strandde op 67 car, wat hem maar 7 puntjes opleverde.

Kees Castelijns kwam er tegen Henk Graumans helemaal niet aan te pas. Bij Henk is het goed te zien dat er steeds meer trainingsuurtjes in zitten . En laat hij ook nog uitgerekend deze avond uitgekozen hebben om zijn beste partij te spelen. Na 10 beurten was Henk klaar met de voorstelling en Kees had ondanks een zestal beste mogelijkheden niet meer dan 87 car geproduceerd. 5 puntjes voor de moeite.

Tot slot Piet van Dooren Tegen Henry v Roy. Dit leek op voorhand een onmogelijke opgave voor Piet. (Omdat Piet met zijn kader bijna altijd voor Sinterklaas speelt bij een misser en Henry het van zijn korte spel moet hebben)Maar deze keer wist Henry in het begin geen raad met de geboden kansen en bleef het de hele partij een spannende pot. In de 17 beurt leek Henry toch met de winst te gaan lopen maar hij strandde op 9 car waarna Piet het met een mooie serie van 36 voor zijn neus uit maakte. Maar helaas weer een beurt te veel verbruikt dus 12 punten voor Piet.

Eindstand 24 voor Dubac en 42 voor De Toerist.

Volgende week spelen we een naar voren gehaalde wedstrijd tegen ‘T Groene koffiehuis1