Ook Dubac 3 heeft zijn eerste winst binnen.

Dubac 3 heeft de lastige uitwedstrijd tegen De Toerist uit Hilvarenbeek winnend afgesloten.Na de gebruikelijke vertraging (kwart over zeven)mocht Bart Konings aftrappen tegen Pieter Vriens.Bart speelde weer een puike partij,met als hoogtepunt een serie van 75.Helaas liet hij daarna een paar beurten onbenut,maar met een gemiddelde van 10,62 in 16 beurten mocht Bart dik tevreden zijn.

Vervolgens was het de beurt aan Kees Castelijns tegen de onberekenbare Henk Graumans. Kees die nog wat recht te zetten had voor de wanvertoning van vorige week,startte zeer voortvarend met als hoogtepunt een serie van 103. Maar ook hier gingen vervolgens een aantal beurten ongebruikt verloren.Waardoor ook Kees tot de 16 beurt moest wachten,voor hij zijn 180 car, verzamelt had.Tussenstand 14 tegen 30 voor de Dubac Boys.

Tot slot was het aan Adrie Dijkmans om het karwij af te maken tegen de weer drukke GSM,er Henry van Roy.Maar bij Adrie zit de vorm nog een beetje in een dip.Waar hij anders de serie’s moeiteloos uit de keu tovert, is het dit seizoen sprokkelen.En omdat Henry ook niet overliep van dadendrang,duurde het 22 beurten voor aleer Henry zijn 150 car, verzameld had.En omdat Adrie op 167 car, strande mocht hij maar 6 puntjes bijschrijven.

Eindstand 26 tegen 36 in het voordeel van Dubac. Volgende week nieuwe afspraak tegen Vrijthof Libre uit Oirschot.

0