Mooie uitzege krijgt geen vervolg

Het leek zo’n mooie kans, na de goede overwinning van vorige week, een goede partij tegen Bellevue. En de start was ook veelbelovend, Paul, die speelde in de plaats van Theo, startte wat stroef maar beet zich vast in de partij. Hij scoorde regelmatige series, bleef goed geconcentreerd en maakte weinig fouten. Hans-Jürgen, zijn tegenstander, maakte wel heel veel fouten, 7 poedels achter elkaar is genoeg voor een hele kennel. Paul maakte de partij uit in 16 beurten, gemiddelde van 6.25 is goed en de eerste 15 punten waren binnen.
Bart speelde de tweede part tegen René Broers. René startte goed, in 4 beurten 22 punten, Bart had er toen pas 8. In de 5e beurt speelde Bart zijn eerste redelijke serie van 37 en leek de partij te kantelen. Na 7 beurten was de stand 74 tegen 27 en vanaf dat moment was  René de betere speler. Hij maakte weinig fouten en Bart des te meer. Eindstand Bart 116 René 90.
Piet speelde tegen Jan de Laat en dat betekent opletten, spaarzame kansen grijpen en vaak starten met groot spel. 220 kader tegen 120 libre is dan wel een heel groot verschil. Piet had het niet helemaal deze avond, pas in de 4e beurt de eerste serie van 44 en verder was het toch veel verzamelen, verzamelen, verzamelen enz. Het was lastig spelen, veel moeilijke aanvangsstoten en Piet had ook moeite met zijn eigen afstoot. Jan scoorde er lustig op los, nauwkeurig over band, geen grote series maar wel degelijk spel en hij maakte partij uit in 17 beurten 120 tegen 157 voor Piet.
Eindstand Dubac 29, Bellevue 32.
Gauw vergeten!
Bart