Moeizame overwinning Dubac 3 op Geldrop 2

Ondanks dat de uitslag o k was,heeft Dubac 3 een van zijn mindere biljartavonden beleefd.Bart Konings moest aantreden tegen Robbie Engelen. Een speler die echt wel probeert netjes te spelen, maar des ondanks ontspon er een stroeve partij.Bart die de laatste weken in een geweldige vorm steekt, had het deze keer ook niet.En daarom duurde het tot beurt 30 voordat Bart de winnende punt maakte.

Als tweede was het de beurt aan Kees Castelijns en de andere Engel,Willy.Ook deze partij verliep op zijn zachts gezegd moeizaam. Beide spelers hadden moeite om een fatsoenlijke serie te produceren.Maar na 31 !beurten was het Willy die toch als eerste zijn 120 car, bij elkaar had. En Kees wist hier niet meer dan 160 car, tegenover te zetten. Tussenstand 20 tegen 20.

Tot slot mochten Adri Dijkmans en Peter Welten het uitvechten wie met de overwinning aan de haal ging.Ook nu leek het weer een zeer moeizame partij te gaan worden.(tien beurten 48 om 24) Maar toen kwam bij Adri weer het goede gevoel boven drijven.En zonder echt een grote serie maakte hij in de daarop volgende 12 beurten zijn resterende 202 car,Waardoor ook Adri 12 punten mocht bij schrijven.Eindstand 32 tegen 23 voor Dubac 3

Volgende week gaan we op bezoek bij Geldrop 1