Mierlo tegen Dubac 1 een echte wedstrijd !

Vorige week was het niet best en dus was het tijd voor een echte wedstrijd, en dat werd het ook. Bart begon zijn partij tegen Jan Noten voortvarend, een serie van 46 in de tweede beurt was een goede start. Vervolgens wat kleinere puntjes, een misser vanwege een verkeerde bal en Jan kwam sterk terug met een reeksen van 49 en 50 in beurt 8 en 10 en dat kantelde de partij. Jan behaalde een voorsprong maar kon die toch niet goed vasthouden. Aan het einde van de partij had Bart toch weer het initiatief en met een slotreeks van 24 haalde hij zijn 140 caramboles binnen. 130 tegen 140 in 14 beurten was degelijk.
Vervolgens mocht Theo spelen tegen Bart en dat leverde aanvankelijk een grote achterstand op. Bart speelde zorgvuldig en sterk over band en zonder echte hele grote series te maken werd Theo heel regelmatig op grote achterstand gezet.70 tegen 23 in 11 beurten lijkt vrij hopeloos. Maar Theo plaatste wat tussensprints en kwam nog gevaarlijk dichtbij. Bart kon nog net op tijd bijsturen en haalde net op tijd de finish. De nabeurt was aan Theo niet meer besteed. 120 tegen 76 was toch wel erg close.
Henk Rosmulder speelde tegen Piet en dat werd een beetje een rommelige partij. Wat missers over en weer, ook lastig om op deze tafel de controle de houden, had Piet toch lange tijd zicht op de overwinning. Henk dacht daar net op tijd toch iets anders over en vond in de laatste beurten van de partij nog net voldoende inspiratie om de partij uit te spelen, het was niet altijd fraai maar wel efficiënt. Piet bleef achter met 195 caramboles.
De eindstand werd 4 3 voor Mierlo.
Volgende week Dubac 1 Dubac 3
Bart