Clubkorting op dagtocht.

Gaat Dubac ook al op de toeristische toer ? Nee, maar onze biljartvereniging is onlangs benaderd om bekendheid te geven aan een tweetal dierentuinen in Zuid-Nederland. Misschien een goed idee om deze dierenparken tijdens de komende zomerdagen met een bezoek te vereren.

Zoo Parc Overloon en Best Zoo maken het nu mogelijk om met flinke kortingen een dagje dierentuin ‘in de buurt’ te beleven. U kunt via dubac@live.nl  kaartjes bestellen voor deze dierenparken tot en met 31 augustus a.s. De kaartjes blijven onbeperkt geldig (dus ook de komende jaren) en ze zijn door iedereen te bestellen, dus ook voor familieleden of mensen die helemaal geen lid zijn van Dubac. Klik hieronder voor meer informatie.

 

Dierenpark Best Zoo, gevestigd aan de Broekdijk in Best, heeft o.a. de volgende dieren in haar park: jaguars, slingerapen, kamelen, beermarters, panters, wallabies, flamingo’s en doodshoofdaapjes. Verder kun je van dichtbij ook buizerds en kerkuilen ontmoeten en is er een mooi stukje Australische natuur aangeplant. Entreekaarten kosten slechts 4,75 indien deze via Dubac worden besteld.

Zoo Parc Overloon, aan de Stevensbeekseweg in Overloon, herbergt o.a. rode vari’s, ringstaartmaki’s, reuzenmiereneters, tapirs, gibbons, kleinklauwotters, dwergnijlpaarden, ibissen, kamelen en vele apensoorten. Er is een speciaal Panda Paviljoen waar deze mooie beertjes liggen te luieren, en er is ook nog een Cheetah County, een soort savanne waar je je tussen de luipaarden waant. Verder zijn er nog diverse andere activiteiten voor de kinderen zoals: poppenkast, een Magic Zoo Show, roofvogeldemonstraties en de Kids Power events (middagje als dierenverzorger). Entreekaarten die via dubac@live.nl  worden besteld leveren flinke kortingen op. Deze kosten nl. slechts 6,50 euro per persoon.

Biljartvereniging Dubac, noch iemand van haar leden heeft er ook maar enig persoonlijk gewin bij. De beide dierenparken bieden alleen speciale kortingen aan indien er collectief kaarten worden afgenomen via een door haar organisatie geselecteerde instantie of vereniging.

Het leek ons in ieder geval een leuk dagje uit voor Uzelf, Uw kinderen, kleinkinderen, buurtvereniging etc. tijdens de komende zomerdagen.

Meer informatie vindt je ook op de website van de dierenparken: www.bestzoo.nl en www.overloonzoo.nl