Koploper Combi wint ook van Dubac 2

Met een verrassende opstelling trad Dubac 2 woensdag aan tegen Combi ’95.
Hans Wintermans ( 120 ) speelde een ’thuiswedstrijd en nam het op tegen Taxichauffeur Johan vd Kruis ( 41 ). Hans begon geconcentreerd aan de partij en met series van oa. 18, 12, 11,  10 stond hij in 8 beurten al op 60 car.   Johan die voornamelijk hard speelde , bleef met 8 car. ver achter. Dan begint bij Hans de tank leeg te raken en werd het sprokkelen. Johan bleef vrolijk doorboteren en bij iedere beurt pikte hij een paar carambooltjes mee.
In het eindspel als beide spelers er nog 2 moeten kreeg Johan nog een dikke fooi en  met 2 ‘lucky shots’ en bereikte hij zijn bestemming.   Hans maakte nog wel de aquitstoot maar stopte voor de eindstreep.  einstand 119-41.
Dan Maria Blom ( 37 ) – Ep visser ( 80 )
Ep die tegenwoordig ook in een 3 bandencompetitie speelt ging hier gewoon mee door, na 10 beurten 17-10 voor Maria.   Hierna kwam Ep beter in zijn spel. Maar Maria die een degelijke partij speelde liet zich de winst niet ontnemen. Eindstand 37-65.
Tenslotte de partij Ben Hermans ( 49 ) – Adri Dijkmans ( 100 b.)
Adri die zich afgelopen weekend nog als eerste geplaatst heeft in de finale bandstoten Hoofdklasse, ging werkelijk als een komeet van start , met degelijk spel maar ook creatieve oplossingen had hij in 6 beurten al 72 caramboles op het bord staan! Een verbouwereerde Ben kon alleen maar toekijken , 7 car.
Toch verslapt bij Adri ook de concentratie en er komen wat missers. Ben greep deze kansen meteen aan en met enkele serietjes speelt hij zich terug in de wedstrijd. Zover laat Adri het niet komen en in de 17e beurt gaat hij uit , moyenne 5,88.. Eindstand 43- 100.
de einduitslag was 32-28 voor Combi ’95.
Hierna werd het nog gezellig in de 3e helft. grt. Hans