Kaderteam weer naar derde plaats.

Kaderteam BouwCenter van Hoppe heeft de strijd om de derde plaats tegen ’t Zwaantje met grote overmacht gewonnen. Tegen het team uit Rijkevoort werd een alles zeggende 8-0 overwinning geboekt.

Op plaats 4 liet Jos Bierens weer eens zien dat hij nog altijd zijn partijtje mee kan blazen. Bierens klopte Bernie van Hooij in 10 beurten met duidelijke cijfers : 110-78. Op de andere tafel zorgde Bert Vermeulen ook voor een overwinning. Vermeulen bleef ook in caramboles tegenstander Theo Derks, die voor 150 caramboles op papier staat, ruim voor (120-95) en zorgde al voor een veilige ‘ruststand’.

Op tafel 1 en 2 ging het daarna ook niet meer mis. Piet van Dooren, halverwege van kader 57/2 teruggezet naar het 38/2, had geen enkele moeite om zijn 250 caramboles weer bij elkaar te krijgen. Van Dooren had na 9 beurten tegenstander Jaco van der Ven op de knieen, 250-64. Op de andere tafel ging Adri Dijkmans op zoek naar de 190 caramboles in het 57/2, hij werd immers met 30 caramboles extra beloond voor zijn prestaties in de 1e helft van het seizoen. Dijkmans scherpte onderweg zijn hoogste seizoensserie aan naar 99 en was in 11 beurten klaar met Sjef Jansen. Deze laatste kon in de nabeurt, met een serie van 134 zijn prestatie nog een beetje kleur geven, maar de punten waren voor zijn tegenstander.