Kaderteam speelt gelijk tegen gehavende runner-up.

Het team van Op de Klos dat 2e staat in poule 8 van de landelijke kadercompetitie had helaas maar 3 spelers om de strijd aan te gaan tegen Bouwcenter van Hoppe. Dat betekende aan de kant van de bezoekers uit Limburg een dubbel partij, een invaller speler die maar de helft van zijn capaciteit aan caramboles hoefde te maken en de afwezigheid van de sympathieke balkunstenaar Marcel Angeletti. Of te wel een draak van een wedstrijd.

Kees Castelijns en Johan Martens beten het spits af in deze gedevalueerde wedstrijd. Kees speelde tegen Jean Marie Schuijren. Na 11 beurten was de stand in deze partij 28 voor Kees en 24 voor Jean Marie. Een dergelijk stand na 11 beurten kan alleen maar betekenen dat het spel niet echt hoogstaand is en de caramboles over het gehele biljart gemaakt moeten worden. Een kenmerkend tafereeltje dat Kees goed onder de knie heeft en waarvan de tegenstanders helemaal niet houden. In de 18e beurt ging Kees met een serie van 20 over de finish. Jean Marie bleef op 50 steken (110/110 tegen 50/110). In ieder geval had Jean Marie zijn kruit niet verschoten voor zijn dubbel partij. Meteen na deze partij speelde hij tegen Ad van Mol. Ad is al enkele weken geheel uit vorm zowel in het kader als in het libre. Het Sinterklaas spelen gaat hem wel goed af, maar dat is nou niet bepaald een goede gewoonte om zelf in de wedstrijd te komen. Jean Marie maakte met degelijk spel in de 9e beurt een einde aan de partij (130/130 tegen 38/110). Johan Martens moest aantreden tegen Remie IJssermans. Johan was waarschijnlijk al met zijn gedachte bij het PK van het aanstaande weekend. En waarschijnlijk flitsten ook bij hem de gedachten door het hoofd: hoe kan het zijn dat deze tegenstander maar 110 caramboles hoeft te maken? Na het nemen van een paar extra beurten maakte zijn tegenstander in de 7e beurt een einde aan deze oneerlijke partij (110/110 tegen 57/140). Het slotakkoord van de avond was voor het duet Piet van Dooren en de sympathieke Zuiderbuur Eddy Berger. Eddy is gezegend met een dusdanige biljartkwaliteit dat hij Neo 57/2 moet spelen. Echter Eddy had zijn avond niet en het is ook een erg moeilijk spelletje dan Neo- kader. Piet ging het van een leien dakje wat je wel vaker ziet als het de tegenstander geheel niet wil lukken. In de 7e beurt trokken de krijtdampen op en stond voor Piet zijn te maken aantal caramboles op het scorebord (180/180 tegen 44/170). De punten in deze wedstrijd werden dus gelijk verdeeld (4 – 4). De volgende wedstrijd speelt het Dubac kaderteam “Bouwcenter van Hoppe” op maandag 13 februari in Venray tegen VOP de Witte Hoeve het team van Guido Kauffeld. Teamleider Piet van Doorn liet aan het einde van de biljartavond weten dat Bouwcenter van Hoppe ook volgend jaar de sponsoring op zich neemt van het Dubac kaderteam, waarvoor dank.

Welkom bij Bouwcenter Van Hoppe in Eersel

Een goed begin is het halve werk! Bij Bouwcenter Van Hoppe vind je alles onder één dak om zowel grote als kleine bouwprojecten te kunnen realiseren. De mooiste keukens, het beste sanitair, een enorme collectie topkwaliteit tegels en alle bijbehorende hout, bouwmaterialen en gereedschap om vakkundig te werken of te laten installeren.

Onze ervaren adviseurs nemen de tijd voor een goed advies, buigen zich graag over je ontwerp en hebben altijd een antwoord op technische vragen. Bij Bouwcenter Van Hoppe kun je bovendien rekenen op snelle levering, haarscherpe prijzen en probleemloze service.

Wij verwelkomen je graag in onze vestiging!