Kader: Wisselende resultaten voor van Hoppe.

 

Bert Vermeulen maakte tegen Halfweg met serie van 81 de partij uit

 

Het kaderteam BouwCenter van Hoppe maakt tot nu toe een wisselvallige seizoensopening door. Nadat in de eerste wedstrijd werd gewonnen, volgde er in de tweede wedstrijd een gelijkspel in Tegelen. De derde wedstrijd leverde het eerste verlies op.

In sportcentrum AMES in Deurne werd een 6-2 nederlaag geleden tegen AMES/Optiek van Gool. Voor de Duizelse kadristen wist alleen Johan Martens zijn partij maar te winnen. Hij versloeg Jos Verberne met 78-140 na 11 beurten. Voor Wil Corstiaans, Piet van Dooren en Bert Vermeulen zat er helaas geen succesje in zodat de matchpunten in Deurne bleven.

In de thuiswedstrijd tegen Halfweg uit Venray ging het echter al weer een stuk beter. Voor de pauze wist Johan Martens via hele regelmatige scores weg te lopen van Theo Voesten. De Heezenaar won zijn partij dan ook vrij gemakkelijk na (opnieuw) 11 beurten met 140-46. Op de andere tafel gingen Huub Cleven en Bert Vermeulen redelijk gelijkwaardig uit de startblokken. Bij een 42-49 voorsprong begon Bert Vermeulen aan de 9e beurt. Via een keurig opgebouwde serie, waarin hij de positie toch af en toe moest repareren, ging Vermeulen na 81 treffers uit : 42-130.

Na de pauze kreeg Wil Corstiaans geen grip op het ruime spel wat hij voorgeschoteld kreeg van Piet Volleberg. De kopman van Halfweg boetseerde geleidelijk aan een voorsprong in elkaar die Corstiaans uiteindelijk niet meer kon dichten : 164-200 na 13 beurten. Op de andere tafel bleef Piet van Dooren scoren, waar Herman Robins duidelijk moeite had om de tafel onder de knie te krijgen. Uiteindelijk leverde dit van Dooren en kaderteam BouwCenter van Hoppe een overwinning op (6-2).

Deze week kreeg het kaderteam in Rijkevoort een flinke opdoffer tegen ’t Zwaantje 1. Bert Vermeulen wist tegen Tonnie Peeters nog een gelijkspel af te dwingen (110-130 in 11 beurten), maar daar bleef het voor de Duizelnaren bij. Wil Corstiaans verloor in 14 beurten van Sjef Jansen (220-180), Piet van Dooren kwam tegen Hendrie Kleinlugtenbeld niet verder dan 171 van zijn 210 caramboles en Johan Martens trof een wel heel sterke Bernie van Hooij. De thuisspeler was na 5 beurten uit en won met 110-34. Na de 7-1 eindstand neemt Kaderteam BouwCenter van Hoppe de 10e plaats in.

Deze week (donderdag) wordt tevens nog de inhaalwedstrijd tegen BC Maarland-Arrows Dakservice gespeeld. Het betreft hier een wedstrijd uit de 4e speelronde.