Kader: Opnieuw gelijkspel voor van Hoppe.

Kaderteam BouwCenter van Hoppe heeft de wedstrijd tegen BC Maarland, die door omstandigheden enkele dagen naar voren werd gehaald, gelijk gespeeld.

Het Maastrichtse team, dat ieder jaar hoge ogen gooit, was ook dit jaar weer goed begonnen. Na 3 wedstrijden was BC Maarland lijstaanvoerder in poule 4 en ook de wedstrijd in Duizel werd goed begonnen. Voor de pauze wisten Maurice Sangen en John van Glabbeeck de bezoekers op een veilige 0-4 te zetten. Sangen produceerde tegen Bas Vugts een serie van 71 en had zodoende zijn 160 caramboles in 8 beurten bij elkaar. Bas Vugts speelde ook een verdienstelijke partij en kwam tot 92 treffers, maar het leverde hem deze keer echter niets op. Op de andere tafel won ook John van Glabbeeck tegen Frank Hommering. Het werd een nipte winst voor de Limburger want Hommering strandde in de 9e beurt op slechts zes caramboles: 124-180.

Na de pauze trokken de twee 57/2 spelers de zaken voor de thuisclub weer recht. Piet van Dooren wist ruim te winnen van Peter Haanen (330 car). Van Dooren was in 10 beurten uit: 160-172. Ook Adri Dijkmans droeg zijn steentje bij. Hij was Frans Borgignons (310 car) in 13 beurten te slim af: 160-200 waarbij een serie van 84 er voor zorgde dat beide teams in evenwicht uit elkaar konden gaan.