Kader : Knappe overwinning BouwCenter van Hoppe in Rijkevoort.

Kaderteam BouwCenter van Hoppe heeft de mooie positie die het innam op de ranglijst van de poule Limburg in de kadercompetitie vast weten te houden. Op bezoek in Rijkevoort werd het tegen de nummer voorlaatst van de ranglijst 2-6 in het voordeel van de Duizelse kadristen.

Zoals zo vaak zorgde de twee openingsspelers van BouwCenter van Hoppe al weer voor een veilige voorsprong. Bert Vermeulen had deze keer 10 beurten nodig om Bernie van Hooij op de knieën te krijgen (64-120) en Johan Martens was tegen Theo Derks zelfs al een beurtje eerder klaar : 46-130 in 9 beurten. Na de pauze zorgde Piet van Dooren dat de twee matchpunten m,ee naar de Kempen gingen. Van Dooren klopte Hendrie Kleinlugtenbeld (140 car) in 14 beurten met 119-180. Adri Dijkmans kon het karwei niet afronden. Sjef Jansen was deze avond een te moeilijke opgave : 240-86 in 9 beurten.

Met nog twee wedstrijden te gaan neemt van Hoppe een tweede plaats in met slechts één punt achterstand op koploper de Oase uit Sittard. Volgende wedstrijd is op donderdag 11 april ……thuis tegen de Oase uit Sittard !

Het wedstrijdsheet.