Kader: BouwCenter van Hoppe voegt 3 punten aan totaal toe.

Kaderteam BouwCenter van Hoppe heeft de afgelopen twee wedstrijden goede zaken gedaan. Allereerst werd er tegen bc Tegelen gelijk gespeeld, waarna enkele dagen later in Deurne met maximale cijfers werd gewonnen van AMES/van Esch Biljarts.

In de wedstrijd tegen bc Tegelen zorgden Bert Vermeulen en Adri Dijkmans voor Duizelse vreugde. Dijkmans klopte in 13 beurten Harrie van den Bogaard: 160-111. Bert Vermeulen kon zijn partij net op tijd beeindigen. Op 13 treffers van de finish moest Philip Dierijck zich gewonnen geven: 140-117. Piet van Dooren kwam tegen Sjeng Burhenne in 7 beurten tot een zeer aanvaardbaar moyenne, maar de Limburger wist toch nog eenvoudig de punten te behalen: 116-150. Bas Vugts moest zijn meerdere erkennen in Jac Joosten. Door de 99-130 eindstand na 23 beurten kregen beide teams een matchpunt achter hun naam.

In de uitwedstrijd tegen AMES/van Esch Biljarts in Deurne waren alle partijpunten voor de Duizelse kadristen. Piet van Dooren en Bert Vermeulen moesten hier het hardste hun best voor doen. Piet van Dooren won van Noud Jansen met 5 caramboles verschil: 145-160 in 17 beurten. Peter van de Linden kwam met 93 treffers ook in de buurt van de eindstreep, maar verder liet Bert Vermeulen hem niet komen. Na 22 beurten was de biljarter uit Hoogeloon aan de finish en boekte hij zijn eerste uitoverwinning. Makkelijker verging het Johan Martens en Adri Dijkmans. Martens was al na 9 beurten aan de eindstreep tegen Jan van Oosterhout: 65-140 en ook Adri Dijkmans vond 9 beurten voldoende tegen Roland Deelen. Dijkmans (59 car) die evenals Piet van Dooren (78 car) deze avond zijn hoogste serie aan wist te scherpen won met 46-160, waardoor dit seizoen voor de eerste maal met 0-8 werd gewonnen.

Kaderteam BouwCenter van Hoppe is door de winst en het gelijke spel inmiddels weer opgeklommen naar de vierde positie in poule 4 van de nationale kadercompetitie.