Kader: BouwCenter van Hoppe klimt op de ranglijst.

Bert Vermeulen

Bert Vermeulen scoorde in de kaderwedstrijd tegen bc Tegelen een serie van 92 !!

Na de overwinning op AMES/van Esch Biljarts in de openingswedstrijd van de tweede competitiehelft is BouwCenter van Hoppe er in geslaagd de goede start ook een goed vervolg te geven.

Tegen koploper Halfweg werd in Venray heel knap met 2-6 gewonnen. Voor BouwCenter van Hoppe kon alleen Adri Dijkmans niet voor punten zorgen. Hij moest met 170-143 het onderspit delven tegen Herman Robins. Voor de rest gingen de punten allemaal mee naar Duizel. Piet van Dooren kreeg van Theo Voesten liefts 25 beurten de kans om zijn 180 caramboles bij elkaar te sprokkelen en daar maakte hij dan ook graag gebruik van (99-180). Johan Martens en Bert Vermeulen waren sneller klaar. Martens klopte Jos Kersten met 106-130 (12 brt) en Bert Vermeulen was te sterk voor Wim Wilmsen 78-120 (11 brt).

In de thuiswedstrijd tegen het eveneens hoog geplaatste team van bc Tegelen werd het allemaal nog maar eens dunnetjes over gedaan. Adri Dijkmans en Sjeng Burhenne stonden na 13 beurten beiden op 170 caramboles, waarbij Burhenne nog 20 caramboles voor de boeg had maar Dijkmans de finish al had bereikt. Op de andere tafel leverde Piet van Dooren een uitmuntende prestatie door al na 5 beurten uit te gaan tegen Emil van de Beek. Middels een hoogste serie van 96 kwam er een 180-124 eindstand op de borden in het voordeel van de Nederbelg. Ook nu toonde Johan Martens en Bert Vermeulen weer een uitstekende vorm. Martens klopte Philip Dierijck met 130-39 in 10 beurten en Bert Vermeulen deed het nog beter door al na 7 beurten te finishen tegen Jac Joosten : 120-59. De kadrist uit Hoogeloon liet zelfs een serie van 92 noteren en die gaat in de boeken.

Mocht BouwCenter van Hoppe de wedstrijd van deze week (vrijdagavond uit tegen Op de Klos) in winst omzetten dan komt het op een gedeelde eerste plaats te staan.