Kader: BouwCenter van Hoppe consolideert positie op de ranglijst.

Kaderteam BouwCenter van Hoppe heeft de laatste weken de goede positie op de ranglijst weten te behouden. In de twee uitwedstrijden, tegen Op de Klos (Eijsden) en BC Tegelen, werd een 4-4 gelijkspel behaald. Omdat in de thuiswedstrijd tegen VOP – de Witte Hoeve met 6-2 werd gewonnen blijft van Hoppe de derde positie op de ranglijst innemen.

Tegen Op de Klos stonden Bert Vermeulen en Johan Martens garant voor de punten. Jammer was het dat Piet van Dooren en Adrie Dijkmans tegen IJssermans en Wolters tekort kwamen. In cafe van Tienen in Tegelen kwam Johan Martens net (6 caramboles) tekort tegen Jac Joosten en wist Adrie Dijkmans geen moment in zijn spel te komen tegen een zeer sterke Harrie van den Boogaard. Deze keer zorgde Piet van Dooren en opnieuw de trefzekere Bert Vermeulen voor de twee winstpartijen voor BC van Hoppe, waardoor er met een gelijkspel huiswaarts gekeerd kon worden.

Thuis tegen VOP (Venray) werd tussendoor gewonnen. Voor de pauze wist Bert Vermeulen zijn caramboles al in 9 beurten te verzamelen tegen Piet van Rengs. Op de andere tafel was Jan Zanders te sterk voor Johan Martens. Na de pauze lieten Piet van Dooren en Adrie Dijkmans de punten bij van Hoppe terecht komen. Van Dooren won in 11 beurten van Yvo Engels (250-112) en Dijkmans was te sterk voor Guido Kauffeld (190-78) eveneens in 11 beurten.