Kader: BouwCenter van Hoppe boekt vijfde gelijkspel.

Kaderteam BouwCenter van Hoppe heeft in de laatste wedstrijd van de eerste competitiehelft voor de vijfde maal dit seizoen gelijk gespeeld. In de thuiswedstrijd tegen de Maasoever uit Kessel zorgden Adri Dijkmans en Piet van Dooren voor de Duizelse winstpartijen.

Voor de pauze kwam Johan Martens een vijftiental caramboles tekort tegen Jan Liebregts. De Noord-Limburger, die over enkele weken ook een tegenstander voor Martens zal zijn tijdens de gewestelijke finale kader 38/2 3e klas in Roosendaal, wist de partij te winnen met 123-120. Op de andere tafel kwam Bert Vermeulen ook net iets tekort om Jan Brueren over de knie te krijgen. Vermeulen kwam 16 caramboles voor de finish tot stilstand : 114-110 na 14 beurten. Toch kwam het allemaal nog goed omdat Piet van Dooren met grote overmacht wist te winnen van Wim Strik : 200-52 in 6 beurten, terwijl Adri Dijkmans op de andere tafel won van Wim Welten. De verschillen waren hier wel kleiner dan bij van Dooren, want Welten kwam met 156 caramboles nog dicht in de buurt van zijn 170 te maken caramboles.

Kaderteam BouwCenter van Hoppe neemt halverwege een achtste plaats in, maar het verschil met de koploper is slechts 4 punten en de nummer drie heeft maar een voorsprong van twee punten. Met een positieve instelling is er in de tweede helft van de competitie, die voor van Hoppe op donderdag 10 januari begint met een thuiswedstrijd tegen van Esch Biljarts/de Peel, nog van alles mogelijk.