Groen Koffiehuis 1- Dubac 1 delen de punten

Bij de opening van het nieuwe seizoen hebben ’t Koffiehuis en Dubac de puntjes eerlijk verdeeld .

Ep Visser moest aantreden tegen nieuwkomer Roger Leunissen en hierbij was al snel duidelijk dat Roger meer met een biljartkeu gewerkt had, ondanks dat hij niet aan zijn opgegeven gemiddelde kwam zal hij dat in het verloop van dit seizoen menigmaal wel halen. Ep bood goed partij maar omdat de fijnafstelling nog niet helemaal klopte kwam hij 12 car, tekort om de eerste winst binnen te halen.

Vervolgens mocht Jo Roest de Jarige Piet v Doorn vervangen en dat leek in het begin aardig te lukken. Maar na een vijftal beurten begon het motortje te haperen en zag Willy Engelen de kans om zijn achterstand goed te maken en als eerste aan te tikken terwijl ook Jo een 13 tal car tekort kwam.

Tot slot mochten Sander Oostendorp en kees Castelijns het uit gaan maken welk team de eerste winst van het seizoen bij mocht schrijven . In een redelijk gelijk opgaande partij bracht toch het verschil in spelsoort de doorslag want terwijl Sander zijn best deed om zijn 155 car kader bijeen te spelen had Kees aan 15 beurten genoeg voor zijn 170 car.

Eindstand 31 om 31punten.

Aanstaande Dinsdag gaan we weer op herhaling want dan komt ’t Groene Koffiehuis 2 op bezoek.