Goede competitiestart Dubac 1.

We zijn weer begonnen! Geldrop kwam op bezoek en op de andere tafel werd Dubac 2 tegen Dubac 3 gespeeld dus het was weer een leuke avond. Nieuwe lakens en nieuwe ballen, een beroerde combinatie maar het mocht de pret niet drukken.
Theo begon zijn partij tegen Roger en dat was geen onverdeeld genoegen om naar te kijken. Roger begon beter aan de partij en dat leidde tot een tussenstand van  44 tegen 22 in 11 beurten. Dat was dus niet best voor Theo. Theo sukkelde nog wat verder tot aan de 18e beurt en toen maakte hij een serie van 22 en was het verschil weer teruggebracht. Vanaf dat moment was de partij gekanteld en kon Roger geen tegenstand meer bieden. Theo speelde de partij verder goed uit en maakte zijn 80 caramboles vol in 29 beurten. Roger bleef steken op 60.
Piet speelde zijn partij tegen Peter Welten, die gelukkig weer deelneemt aan de competitie. Piet moet er tegenwoordig nog 180 en Peter 170 dus dat is op voorhand een gelijke partij.  Piet bracht er in de eerste beurten niet veel van terecht , 27 in 11 beurten tegen 85 voor Peter is niet oke. Onzekerheid  en ook wel wat last van de nieuwe omstandigheden. Peter bleek minder moeite met het materiaal te hebben en hij zat meteen goed in de wedstrijd. Piet kwam pas in de 15e beurt tot een eerste serie van 36. Dat bleek een opmaat te zijn voor een nog betere serie van 71 mooi gespeeld op de kop van de tafel. Peter viel helemaal stil en kon na beurt 18 niets meer gemaakt krijgen. Uiteindelijk won Piet met 180 tegen 123 in 24 beurten.
Paul was de vervanger van de nog steeds geblesseerde Bart en hij speelde tegen Henk Peeters. Henk begon sterk aan de partij, 36 in 6 tegen Paul 28. Het tweede gedeelte van de partij was duidelijk voor Paul, geconcentreerd spelend, met oa een serie van 36 speelde hij een prima partij. Henk kwam er niet meer aan te pas en de eindstand was 100 tegen 55 in 15 beurten. Een mooi gemiddelde van 6.66.
Met de nieuwe telling bleek de wedstrijd gewonnen met 33 tegen 21 en dat was een goede start van de competitie. Op naar de volgende wedstrijd uit tegen d’n Babbel.