Dubac1 veel te sterk voor Groen Koffiehuis 2

Kon vorige week ’t Groene Koffie huis1 nog een gelijkspel af dwingen, nu hadden de Boys van team 2 ondanks de geringe aantal te maken caramboles (225 car. met drie man!) geen enkele kans !

Ep Visser moest het opnemen tegen Robbie Engelen, en Ep starte zeer voortvarend na 10 beurten stonden er 60 car op het bord. Maar bij het wisselen van teller begon het steeds moeilijker te lopen en uit eindelijk had Ep 22 pogingen nodig om zijn eerste winst van het seizoen te behalen.

Vervolgens moest Kees Castelijns het op nemen tegen Willem Kleijn die de revaliderende Berco Bruisten moest vervangen(vanaf deze plek beterschap Berco) Willem deed het naar behoren en zou uiteindelijk zelfs zijn bonus punten pakken .Maar winnen zat er niet in want Kees snelde deze keer in twaalf beurten naar de meet terwijl Willem op 31 car strande.

Tot slot was het de beurt aan Piet van Doorn en Henk Peeters .Ook dit werd een ongelijke strijd. Bij Henk liep het voor geen meter (2,26 gem.)Maar Piet zat vanaf beurt een goed in de partij. En met mooie series van 42 -59 -27 en een slot serie van 77 was hij al na 15 beurten klaar.

Eindstand Dubac 42 punten en ’t Groene Koffiehuis16 punten.

 

Volgende week vrijdag uit naar ’t Vrijthof libre.