Dubac1 vangt bot bij de Karper

Het is Dubac 1 niet gelukt om bij De Karper het verschil op de ranglijst in punten uit te drukken. Ep die het moest opnemen tegen de biljartverslaafde Jan v d Steen had in het begin moeite met scoren. En het leek wel of Jan volgend jaar de nieuwe kopman wilde worden. In no time had Jan 50 car op het bord staan , met daarbij een mooie serie 30!! Maar toen kreeg ook Ep door hoe het moest .En Jan schakelde op onverklaarbare wijze over op driebanden waardoor hij tot de 21 beurt moest wachten voordat hij zijn laatste punt te pakken had en Ep toch nog 85 car bijeen gesprokkeld had. Goed voor 8 puntjes.

Vervolgens mocht gastspeler Jo Roest de afwezige Piet v Dooren vervangen .En daar had Jo zich ook meer van voorgesteld. Nu mocht hij een keertje in het vaandel team opdraven en nu wilde het maar niet lukken .En omdat ook De Karper met een reserve aantrad Ad v d Laar welke na een sterke opening ook stil viel werd het een partij van veel te veel beurten (25) Maar met een slot serie van 27 bracht Jo nog wel 12 puntjes in het Dubac laatje.

Als laatste mocht Kees Castelijns het als kopman uitvechten met Harry Vogels .En dat moet hij ook maar weer snel overlaten aan Piet. Het werd helemaal niks. Harry begon nog wel sterk aan de partij, maar zijn conditie laat het niet toe om lang aan de tafel te staan, en omdat het bij Kees voor geen meter liep kreeg Harry geen rust .Toen het allang te laat was kreeg Kees ze nog wel een paar keer aan de band en kon hij met een paar series de schade nog enigszins beperken.25 beurten en ook 12 puntjes.

Eindstand 32 voor De Karper en 32 voor Dubac

Volgende week Dinsdag Dubac1 tegen Dubac2