Dubac1 “gaat soepel over de Brug”

Een gehavend team van de Brug (Jan Maas moet zijn nieuwe knie nog inlopen) heeft het Dubac niet al te moeilijk gemaakt .Gerard v Uden die deze avond weer twee keer moest aantreden mocht beginnen tegen Ep Visser die wederom in een goede vorm stak. Na een moeilijke opening van beiden was het Ep die toch weer vrij makkelijk zijn 85 car, bij elkaar speelde .Maar helaas had hij hier een beurtje teveel voor nodig , maar wel goed voor 12 punten.

Vervolgens was het de beurt aan de kader maatjes Johan Martens en Piet v Dooren .Piet had er echt zin in. En dat resulteerde al snel in een prachtige serie van 119 !! waardoor de wedstrijd ook meteen was beslist. Johan probeerde het nog wel maar hij had duidelijk niet zijn avond. Piet maakte het karwij vakkundig in 10 beurten af wat hem een mooie 23 gemiddeld en 15 punten opleverde.

Tot slot kreeg Gerard een herkansing tegen Kees Castelijns. Maar ook nu waren de eerst 10 beurten van Gerard niet al te best. En omdat Kees weer regelmatig scoorde leek het ook nu weer een eenzijdige partij te worden. Gerard herpakte zich en in de 16 beurt strandde hij (onnodig) op 8 puntjes van de meet, waarna Kees de partij uitspeelde , wat hem ook nog net zijn bonus opleverde.

Eindstand 19 puntjes voor De Brug en weer 42 Voor Dubac

Volgende week dinsdag komt De Ster uit Hoogeloon op bezoek.