Dubac1 pakt de volle winst bij EMM

Dubac 1 heeft aan de ontmoeting met EMM de volle 45 punten over gehouden. En daar had vooraf niemand van de spelers rekening mee gehouden.

Ep die het op moest nemen tegen Gerrit v d Sanden speelde een prima partij , maar dat gold ook voor Gerrit. Ep bleef steeds aan de goede kant van de score en met een serie van 24 leek hij de beslissende kloof gemaakt te hebben. Maar Gerrit kwam terug en erop en erover !, maar strandde op 1 car, waarna Ep zijn resterende 7 car. wel wist te maken.

71 om 85 voor Ep in 12 beurten! voor beide spelers kwamen er drie extra punten bij.

Vervolgens mochten Ad van Mol en Kees het tegen elkaar opnemen. Ondanks dat ze sinds kort teammaatjes zijn in het Van Hoppe Kaderteam werd er niets cadeau gegeven. Ad begon het sterkst aan de partij maar zijn sterkste punt de serie American strandde na 83 car, waarop Kees direct antwoordde met 80 punten om daarna met misschien iets te ruim spel de leiding te blijven houden en na 14 beurten als eerste aan te tikken. 174 tegen 170 voor Kees. Ook hier allebei drie extra puntjes .

Tot slot was het de beurt aan Hein van den Hurk en Piet van Dooren.Twee kopmannen die al menig biljartrobbertje met elkaar hebben uitgevochten. En meestal is het dan echt genieten van goed kaderspel. Dat was deze keer niet anders. Beiden begonnen gelijk sterk aan de partij. Maar net als in de andere partijen deze avond was het kleine verschil in punten ook nu weer in Dubac’s voordeel. Hoogste serie van Hein 63 car, en bij Piet was dit 80 .

uitslag 158 voor Hein en 230 voor Piet in 14 beurten. Maar nu kreeg alleen Piet zijn drie extra punten terwijl Hein met 11,28 ook dik tevreden mocht zijn.

Einduitslag 30 om 45! voor Dubac1

Volgende week dinsdag komt Mierlo op bezoek.