Dubac1 ook tweede thuiswedstrijd een veertiger

Dubac 1 heeft ook zijn tweede thuiswedstrijd, tegen De Karper ’83, met overmacht gewonnen. De van vakantie teruggekeerde Kees Castelijns mocht het spits afbijten tegen Jan v d Steen. Een zestal beurten leek het er op dat hij dacht dat hij nog op vakantie was.11 car……, terwijl Jan al bijna op de helft was. Maar toen kwam hij weer op dreef en in 15 beurten stonden de 170 car, op het bord terwijl Jan er 9 tekort kwam.

Vervolgens mocht Piet v Dooren aantreden tegen Harry Vogels. Piet opende sterk met 51 car en bleef regelmatig scoren 20- 20 -53 en omdat Harry deze avond niet thuis gaf werd het deze keer geen spannende partij. Met nog een serie van 47 en 15 maakte Piet na 12 beurten zijn partij uit terwijl Harry op 56 puntjes ver achter bleef.

Tot slot mocht Ep Visser proberen om er een honderd procent score van te maken. Daar zag het de eerste 9 beurten tegen Johan Kloft niet naar uit (22 car ).Maar vanaf beurt 10 begon het steeds beter te lopen en na 19 beurten had ook Ep zijn 85 punten bijeen gespeeld. Maar terwijl sommige spelers op de derde plaats na dertig beurten zijn bonus nog binnen halen, mag Ep er maar 18 pogingen over doen.

Eindstand Dubac 42 punten Karper ’83 19 punten.

Aanstaande Dinsdag De Kraker Dubac 2 tegen Dubac1!!