Dubac1 net geen maximale score tegen de Brug uit Heeze !

Het was weer een puntrijke biljartavond voor Dubac1. Ep startte tegen Gerard v Uden een beetje ongelukkig met 2 caramboles uit vier pogingen, maar vanaf toen ging hij helemaal los. Met ondermeer series van 12 -29 en 20 had Ep 10 beurten later zijn aantal op het bord staan. Maar ook Gerard mocht met 66 car, heel tevreden zijn. Voor beiden ruim voldoende voor de bonus.

Toen mochten de kadermaatjes Piet van Dooren en Johan Martens de keu uitpakken. Johan trapte het gaspedaal meteen in met een serie van 46 car, in de eerste beurt. Maar dat Piet daar niet van onder de indruk was bewees hij met 58 car,. Maar terwijl Piet gestaag door ging met scoren wilde het bij Johan niet meer zo lukken. Hij produceerde in de volgende 10 beurten noch 62 car, en mocht toen Piet feliciteren want die had zijn 230 car, na 11 beurten bijeen gespeeld.

Tot slot moest Kees Castelijns het opnemen tegen Gerard v Uden die de verhinderde Jan Maas mocht vervangen. Kees die al een paar weken worstelt met zijn vorm kon ook nu weer niet echt overtuigen. En omdat Gerard ruim honderd car, minder nodig heeft bleef het tot de laatste beurt spannend. Kees had na 18 pogingen zijn aantal binnen en in de nabeurt strandde Gerard op 6 puntjes van de meet, waardoor er voor Dubac een ruime overwinning uitrolde.

Eindstand 42 tegen 29 in het voordeel van Dubac.

Volgende week gaan we op bezoek bij De Ster in Hoogeloon.