Dubac1 blijft winnen

Afgelopen maandag deed Dubac 1 goede zaken door in Eersel te gaan winnen bi B.V. De Kraanvogel.De opening was voor Theo Verwimp, toch wel een speciale wedstrijd voor de Eerselnaar in Duizelse dienst, daar hij een aantal jaren lid is geweest van B.V. De Kraanvogel.Zijn tegenstander was Rinus Vorstenbosch ( onze competitieleider ), na een matige start van beide spelers kwam Theo er iets beter in, en toen Theo een serie van 17 maakte ( jammer van die 18e ) was het verschil gemaakt. In de 23e beurt ging Theo uit en ook de bonus was binnen.

Daarna waren Wim van Pelt en Ep Visser aan de beurt. 2 spelers die qua moyenne dicht bij elkaar zitten, maar qua speelstijl niet. Wim moet het veelal hebben van het korte spel, en Ep is meer de allrounder. Ep scoort gestaag zijn caramboles , terwijl Wim moeite heeft om de ballen te verzamelen,en dan nog vaak valt het niet goed. Ep die voor veel posities een oplossing heeft valt niet stil, en ook Ep wint met Bonus.

Dan de kopmannen Peter vd Heijden ( 105 car. libre ) en Piet van Dooren ( 255 car. kader 38/2 ). Zonder grote series scoort Peter zijn caramboles, veel goed bandspel en niet te veel risico in zijn spel leggend komt hij in de 21e beurt op 87.  Piet speelde niet slecht , maar kreeg vaak moeilijke aanvangsballen en had toen 181 car. op de teller staan. Met een mooie serie van 44 voor Piet is de wedstrijd weer open, dan laat Piet de ballen in vrijwel ideale positie voor Peter, deze weet hier wel raad mee, hij lijkt te gaan finishen maar strandt op 1 carambole. Piet moet er dan nog 30, hij blijft rustig en weet de partij er nog uit te slepen. Een spontaan applaus voor Piet, want er was ook nog publiek, zij hadden een mooie pot gezien.

Volgende week komt het sterke team van b.v. Mierlo naar Duizel/