Dubac1 bedwingt ook Rond50

Ondanks dat niet alle Dubackers in grootse vorm verkeerden, hebben ze toch een royale overwinning behaald op de Rond50 Boys !

Ep startte tegen Ad Rommers als een wervelwind. Met in zijn tweede beurt een prachtige serie van 40 !!, leek Ep op een prachtig gemiddelde af te stevenen. Maar het motortje begon te haperen, waardoor hij misschien iets teveel beurten nodig had om het karwei te klaren. Maar 14 beurten was ruimschoots voldoende voor een welverdiende bonus.

Toen was het de beurt aan Kees Castelijns. En dat was deze avond duidelijk de zwakste schakel. Kees die het moest op nemen tegen Paul Konings bakte er helemaal niets van. En omdat Paul ook niet zijn beste partij speelde duurde deze martelpartij 30 beurten, en zelfs toen kwam Kees nog 75 car, tekort.(snel vergeten)

De slotpartij tussen Piet van Dooren en Jannis Probonas maakte vervolgens alles weer goed. Ondanks dat ik vind dat bandstoten niet in de c1 klasse thuis hoort was het prachtig om te zien hoe Jannis deze discipline beheerst.Met heel veel risico en Griekse passie maakte Jannis er een mooi kijkspel van. En Piet? Piet speelde zoals hij al heel veel weken doet, heerlijk kader om naar te kijken.(ondanks dat hij zelf wel kritisch blijft) En omdat Jannis vergat om het uit te maken, pakte Piet ook noch de volle winst waardoor Dubac weer een overwinning mocht bij schrijven. 26 voor Rond 50 en 35 punten voor Dubac1.

De komende week is het de Carnaval die regeert en daarna komt EMM op bezoek.